Dromen

Dromen

Written by:

De mooiste dag van je leven ga je in met het mooiste kapsel van je leven. Traditioneel, verrassend of spetterend; bij Identity Hairdesign maken we dromen waar. Door ruim van tevoren samen te bepalen wat we op de trouwdag gaan doen. En ervoor te zorgen dat we die dag ook voor je klaar staan; dan is de kapsalon even van de bruid. Bij dat kapsel hoort ook een sprekende visagie. De dag van je leven begint al in onze salon, ook dat is het ‘ID’ van Identity Hairdesign.


Durven

Written by:

U gooit het roer om, het moet helemaal anders. Dat motiveert en inspireert ons. Vanuit onze vakkennis denken we graag mee, adviseren, discussiëren, twijfelen en pakken door. Door continue scholing en door trends te volgen weten we wat er allemaal mogelijk is. Uw metamorfose is ons visitekaartje. Niet op de automatische piloot of lekker veilig; gewoon doen. Die durf hebben wij al jaren, ook dat is het ‘ID’ van Identity Hairdesign.

Verrassen

Written by:

Mooi zijn geeft zelfvertrouwen, daar gaan wij voor! Als u om advies komt kiezen we samen met u de beste oplossing. Door te kijken naar de vorm van uw gezicht, huidtint, uw eigen stijl. Dan gaan we voor het kapsel en de kleur die u het beste passen. Traditioneel of vernieuwend? Het kan allemaal, wij adviseren u in ieder geval graag en met onze ervaring verrassen wij u, ook dat is het ‘ID’ van Identity Hairdesign.

Creëren

Written by:

Warm, vriendelijk – en misschien zelfs een beetje huiselijk – kenmerkt de salon waar Myke en haar collega’s creëren. Omdat zij vinden dat iedere klant, jong en minder jong zich er thuis en op het gemak moet voelen. Een omgeving waar ze zich zelf ook thuis voelen. Alleen dan kun je iedere keer weer optimaal presteren. Dat bekende kapsel van die trouwe klant, die verrassende make-over omdat je er aan toe bent, of die bruid nog een beetje meer laten stralen omdat wij haar haar mogen doen. We hebben er plezier in, ook dat is het ‘ID’ van Identity Hairdesign.